Piły do kości

Piły do kości

Piły do kości

Znajdziesz u nas wydajne, nowoczesne piły do kości dla gastronomii, przeznaczone do użytkowania w różnego rodzaju lokalach gastronomicznych. Niezbędne dla każdego szefa kuchni. Wyposażone w antypoślizgowe nóżki, hamulec silnika, wyłącznik bezpieczeństwa. Regulacja grubości ciętego mięsa pozwala na precyzyjną pracę.  Powierzchnia robocza i ostrze wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu.

Elektryczna piła do kości 0,75 kW, 550x500x920 mm HENDI, 282519

Elektryczna piła do kości 0,75 kW, 550x500x920 mm HENDI, 282519

- – Korpus z aluminium – Stół roboczy oraz nóż ze stali nierdzewnej – Przycisk zatrzymania awaryjnego – Mikrowyłącznik zamknięcia obudowy – Zabezpieczenie przeciążeniowe – Regulacja grubości cięcia: 5-155 mm – Długość noża: 1650 mm – Szerokość noża: 16 mm – Grubość noża: 0,5 mm – Stół roboczy 505x415 mm długość (mm) 550 szerokość (mm) 550 wysokość (mm) 920 moc (W) 750 napięcie (V) 230 ...

netto: 3 769,10 zł
(brutto: 4 635,99 zł)
Piła do kości

Piła do kości

- Korpus z lakierowanego aluminium - Elementy mające kontakt z mięsem ze stali nierdzewnej - Przycisk zatrzymania awaryjnego - Hamulec silnika - Mikrowyłącznik zamknięcia obudowy - Regulacja grubości i wysokości cięcia - Długość noża 1550 mm - Wymiary cięcia 170x(H)150 mm - Stół roboczy 330x300 mm - Opcja za dopłatą: stojak ze stali lakierowanej 550x570x(H)650 mm- Waga: 37kgdługość530moc750szerokość400napięcie230wysokość850...

netto: 6 119,10 zł
(brutto: 7 526,49 zł)