Opis:
Profesjonalny kocioł warzelny z grzaniem pośrednim idealnie sprawdzi się w zakładach żywienia zbiorowego takich jak restauracje, stołówki, szkoły, szpitale, zakłady karne lub różnego rodzaju lokalach gastronomicznych Idealny do gotowania zup, gulaszy, makaronów, dań mlecznych, mięsa, ryb, warzyw, grzybów Kocioł jest pośrednio ogrzewany za pomocą pary wodnej wytwarzanej w przestrzeni między płaszczami Posiada automatyczny system napełniania wody Pokrywa z zawiasami samobalansującymi Dotykowy, intuicyjny panel sterowania W przypadku niefiltrowanej wody z sieci zalecane jest zastosowanie zmiękczacza do wody, aby zachować walory smakowe wody oraz zapewnić urządzeniu ochronę przed zakamienieniem Mieszalnik zamontowany na stałe - opcja dostępna za dopłatą przy składaniu zamówienia. Możliwość dostosowania ramion i łopat mieszalnika pod rodzaj produktu (na zamówienie) W całości wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej Podwójny system bezpieczeństwa Łatwy w czyszczeniu i utrzymaniu czystości
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 1320x1330x1180 Pojemność [l]: 500 Napełnianie wodą: automatyczne System grzania: pośredni Moc [kW]: 48 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 250