Opis:
Profesjonalny włoski cyrkulator do gotowania sous vide Pozwala na powolne gotowanie w niskich temperaturach zapakowanych próżniowo potraw Idealnie sprawdzi się do gotowania w garnkach i pojemnikach o pojemności do 20 litrów Świetne urządzenie dla szefa kuchni, który chce wydobyć z potraw wszystko co najlepsze Obsługa cyrkulatora odbywa się za pomocą funkcjonalnego i intuicyjnego wyświetlacza LED Szybkie ustawianie czasu i temperatury Przenośny i kompaktowy Cyrkulacja wody odbywa się za pomocą wentylatora z silnikiem Specjalny zacisk do mocowania na krawędziach garnków i pojemników Praktyczny uchwyt do przenoszenia urządzenia Prosta obsługa i solidna konstrukcja Urządzenie jest łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu czystości Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 95x154x419 Zakres temperatury [°C]: 90 Moc [kW]: 1,2 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 1,2