www.goga-gastro.pl


INFOLINIA: 800 800 490

email: sklep@goga-gastro.pl

 

Wilk do mięsa Profi Line 22

Kategorie > OBRÓBKA MECHANICZNA > Wilki do mięsa
main
Kod: h_5351
Producent: Hendi
Kod producenta: 282007
main
Cena netto: 3 343,50 zł
Cena brutto: 4 112,51 zł


- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Sitko o82 mm z otworami o6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa: 300 kg/h
- Antypoślizgowe nóżki

napięcie 230
moc 1100
wysokość 510
szerokość 250
długość 430