RODZAJ OBRÓBKI
■ Krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski
owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
CHARAKTERYSTYKA
■ Umożliwia przygotowywanie od 20 do 400 porcji dziennie.
■ Półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego
podawania produktów obiema rękami.
■ Automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie
i bezpieczne podawanie produktów.
■ Podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
■ Dostępny podajnik do krojenia pod kątem - patrz akcesoria
■ Dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa
znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję
w trakcie obsługi urządzenia.
■ Metalowe lub wykonane z acetalu albo poliuretanu tarcze tnące wyposażone
w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.
■ Uchwyt z tyłu ułatwia przenoszenie.
■ Jedna prędkość.
MATERIAŁY
■ Obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu
podajnik: 1,65
230 V / 50 Hz
wym 42,5 x 21,5 x 49,5cm