- nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów
- maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym, delikatnym jego rozbijaniu
- ostrza maszynki wykonane ze stali nierdzewnej wysuwają się przy uderzeniu w płat mięsa, nacinając je na całej grubości
- dzięki naszej maszynce czas marynowania skracamy do jednej czwartej czasu potrzebnego przy tradycyjnej obróbce mięsa
- czas gotowania, smażenia, grillowania zmiękczonego mięsa skraca się prawie o 50%, a mięso o wiele mniej się kurczy
- dodatkowo, jeśli kawałek mięsa na początku posypiemy przyprawami, to dzięki ostrzom maszynki zostaną one wprowadzone w głąb mięsa, co sprawi, że stanie się ono soczyste i aromatyczne
- podczas pieczenia dzięki nacięciom, sos, którym polewamy mięso, będzie spływał głęboko, do środka pieczeni
- wymiary: 150 x 40 x 105 (mm)
- typ: 45 ostrzy
- kolor: biała